Тази рецепта коментираха

Анонимен
Димитър
Димитър
Това си е чисто и просто МИШ МАШ.Само дето яйцата не са бъркани!
22.05.2016 17:36
31
25
1
Покажи всички подкоментари
Магданозка
Магданозка
Направо си е миш-маш
17.09.2016 23:32
19
16
Потребител#181164
Потребител#181164
Не е миш-маш , защото не се ползва магданоз . Ще ви напиша аз как го правя:
Олио , две глави лук нараязан и запържен , добавям 4-5 скилидки счукан чесън , после нарязани една червена , една зелена и една жълта или оранжева чушка , захлупваме с капак да се задушат и отвреме навреме рзабърквам . После добавям нарязаното домати или консерва и може да добавим нарязани 4-5 черита-домати . Изчаквам 10-15 минути и прибавям щипка-две джинджер , едно люто чушле нарязано на ситно , чаена лъжичка захар да убие киселината на доматите и разбърквам . Чуквам 9 яйца и върху тях поставям резенчета топено сирене , но по-твърдо , намалявам огъня и покривам с капак за 2-3 минути , след което изключвам газовия котлон .
16.12.2016 15:54
63
8
Станислава Вълкова
Станислава Вълкова
Хубава рецепта. Когато живях в Израел, се научих от местните хора да я правя тази рецепта . Само че аз добавях пресни нарязани на ситно домати, и нали обичам леко пикантните ястия ,прибавях и мъничко нарязана на ситно люта чушка( само за мен ) .Шакшуката е доста популярна в Израел . Смята се, че родното място на ястието е Тунис.
24.04.2018 18:03
27
3
Ivo
Ivo
Добра идея !
04.05.2016 17:18
19
3
Милена Димитрова
Милена Димитрова
Бях забравила това ястие. Като дете майка ми ни приготвяше така яйцата. Сервираше ни ги поставени в оформен във формата на лодка запечен кренвирш. При първа възможност ще го приготвя.
14.07.2018 19:28
20
2
Яница Николова
Яница Николова
Много апетитно изглежда!
18.05.2018 23:30
13
2
Анонимен
Анонимен
На това му казваха ЯЙЦА ПО ЧОРБАДЖИЙСКИ!!!
25.07.2022 16:57
9
1
1
Покажи всички подкоментари
Мисса
Мисса
изглежда много интересно и вкусно .... ще опитам
25.04.2018 09:35
7
1
Евгени
Евгени
Рецептата е изпробвана многократно. Супер е!
12.06.2019 14:53
4
1
Анонимен
Анонимен
Любимата ни Шакшука, а видеото е незаменим помощник когато правиш рецептата за първи път.
28.03.2023 07:41
2
1
Зорница Христова Михова
Зорница Христова Михова
Чудесна рецепта!
13.11.2022 10:58
2
Зорница Христова Михова
Зорница Христова Михова
Бързо, лесно и всички у дома много харесахата това ястие
13.11.2022 10:59
Анонимен
Анонимен
Може ли да се добави малко сирене или настърган кашкавал? Иначе е чудесна манджа!
02.07.2021 10:18
3
2
Покажи всички подкоментари
Потребител#335605
Потребител#335605
Мария Николова Атанасова
10.02.2024 00:29
2