Споделете какво прясно млякоиз олзвате и какъв процент масленост?
10.01.2024 09:31
1
Анонимен
Любимият десерт в къщи. Не знам дали е арабски, но мама правеше кодрит кадир още преди 30 години.
25.04.2023 10:40
1
Анонимен
Всички в къщи обичаме кодрит кадир и вече няколко пъти го правя по тази рецепта. Получава се много добре. Ако гледате видеото, няма как да не ви се получи.
28.03.2023 07:36
1
Анонимен
Много добра рецепта -получи се от първия път -рецептата е с много добро описание ! Видеото е незаменима помощ-Благодаря !
05.02.2023 07:44
1
Hija Del Sol
Как да не ми остава суров крема ? При така написаните градуси и време , и петте ми опита да неуспешни. Вкусно е , но крема ми е много течен.
21.06.2019 18:58
2
1
1
Grace404
Opitajte sled kato izleete smestta za krema, da zape4ete leko krema, za okolo 5-6 minuti. Sled tova pribavete smestta za keks. Uspeh! :)
06.07.2019 15:00
2
Grace404
Blagodarja za rezeptata. Sladkisha stana SUPER!!!
12.05.2019 17:25
3
Rumiana Petrova
Страхотна рецепта! Направих го и ми се получи прекрасно, а не съм по принцип експерт в сладкишите. Много, много Ви благодаря!!!
08.04.2017 22:33
13
1
Светлана Калева
Здравейте, в продуктите за кекса пише яйце - 1бр, а в описанието за приготвяне пише разбиване ЯЙЦАТА. С колко яйца се прави кексовото тесто. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
20.02.2017 13:08
65
19
1
Анонимен
С едно
19.11.2022 15:20
Зоя Драгомирова
Сладкиша е невероятно вкусен.Цялото семейство го хареса много.
18.01.2017 21:45
9
2
Зорница Христова Михова
много вкусен и много сочен,
изпробвах го
18.01.2017 16:26
4
1
валентина
приготвих го стана невероятно вкусен :)
01.01.2017 12:46
2
Радослава
Десертът е много вкусен
18.12.2016 12:17
1
3
Анонимен
Pushed 2 jajca w produktite
17.02.2024 16:39
Михаела Михайлова
Досега не съм го правила, но от баба си знам, че крем карамела първо трябва да хване лека коричка отгоре, като го пипнеш с пръст да не потъва и тогава се излива сместа за кекса.
20.02.2017 11:24
15
5
пеньо колев
на мен не ми се получи. За първи път го правя, но сместа за блата стана много гъста и не успя да се разнесе равномерно. А дали защото млякото за сиропирането,не беше топло не успя да се сиропира добре и като го обърнах в поднос - се разля крем карамела.
29.12.2016 22:41
21
5
marcheva14
Много ми харесаха снимките, станал е перфектен! Браво!! Гласувам с 5.
08.09.2016 21:06
8
7
Борис
Ще ми обясните ли как карамелизирате захарта (blush)? Колко захар, колко вода, слага ли се лимонов сок или оцет и каквото още е нужно. Благодаря.
31.08.2016 18:37
73
16
Потребител#175630
Незнам,защо но на мен не ми се получава
16.08.2016 00:55
11
1
ВИЛИ-Виолета Матева
Десерта е много вкусен ,да си оближеш пръстите !
07.05.2016 18:23
7
6
Monika Ivanova
Любимия ми десерт...много ме беше страх първия път да го обърна, но се получи супер
изпробвах го