Имам една забележка. Дроба не се соли предварително защото става твърд при пърженето. След като е готов, тогава посолете.
02.06.2013 06:22
13
Yanna
И при мен се получи много добре. По принцип пека дроба и ми става сух, но тази рецепта е супер. На края добавих малко чесън на прах и стана още по апетитно;)
17.02.2013 16:08
Гео
С една не много люта чушка е още по-ммммм.Аз го сготвих червено вино но пак е хубаво.
29.12.2012 13:50
1
1
Жулиета ЕНЕВА
Браво,много хубава рецепта.....
12.10.2012 20:37
1
1
василев
невероятно.....просто нямам думи.....с малко зеленчукова пикантинка става перфектна(ако позволи автора да добавя)
08.10.2012 22:48
1
1
Павел
Звучи ароматно и апетитно, още днес ще го приготвя, но бялото вино в ястието, а за гърлото-червено!...
20.12.2011 10:53
1
Руми
Много вкусно, пробвай те я. Само дето сложих малко повече вино и добавих градински подправки по мой вкус. И в къщи много я харесаха.
21.10.2011 23:17
1
daniela radovanova
Супер гозба. Моите домашни животинки си изядоха пръстите. Благодаря много. Пак ще я направя.
18.10.2011 22:36
1
Martin
С добавка от магданоз и повече от описаното вино, стана идеален.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани