Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Че е подобие на торта - да. Ама не е сиромашка!
16.02.2024 16:07
2
Потребител#172303
Потребител#172303
И къде отиде литъра и половина мляко със захар?
18.07.2016 17:32
2
3
Mariane
Mariane
Досега трудности с изразяването не съм срещала, с разбирането също. Поправете ме ако греша, но Вие имате проблем с разбирането на рецептата. На Ваше разположение съм, за да Ви я обясня възможно най-добре технологията за приготвяне на тази торта. Кое точно не Ви е ясно?
19.07.2016 12:44
2
1
Потребител#172303
Потребител#172303
Очевидно невъзможността ви да се изразите води до неразбиране на рецептата.
19.07.2016 11:41
Mariane
Mariane
"В останалите 200 милилитра прясно мляко разтварям пудингите които после прибавям на струйка до сгъстяване като боза крем." В приготвянето на крема очевидно.
19.07.2016 11:28
4
4
Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
Бая сиромашка с тези вкусотии.
02.06.2016 17:25
13
Галичка Николова
Галичка Николова
Точно такава правих вчера,но първо ,като на крем карамел загорих захар,после сложих начупен стар козунак и с "бабино кремче" :) -мляко,брашно и ванилия и после малко краве масло...и така...божествена...
07.05.2016 17:47
2
2
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Става много бързо,аз правя подобна със стар козунак
04.02.2016 15:20
4
2
Monika Ivanova
Monika Ivanova
и аз така, но и пудинга го заменям с кремчето дето баба ми правеше едно време-домашна млечница с ванилия :)
05.05.2016 21:39
2
Радомира Михайлова
Радомира Михайлова
Е това е добра идея за следващия път!:)
04.02.2016 17:01