Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Рецептите са чудесни, но защо никога не улказвате ?поне ориентировъчно/ температурата на печене. Знам, че всяка фурна е различна, но все пак би било добре :)
31.10.2021 00:47
2
Miss Tasty
Miss Tasty
супер е да се поднесе с орехи и мед
09.11.2019 20:36
Дани Цветанова Борисова
Дани Цветанова Борисова
Страхотно се получи и не остана!
31.01.2018 19:15
Sonya
Sonya
Да. Аз по принцип не обичам тиква, но само в този вид мога да я ям.
09.02.2016 15:09

Последно Коментирани

Пещерски татлииДруги десертиПещерски татлии1519
Фати КамбероваФати Камберова1078531k
Еклерите на ЙолиЕклериЕклерите на Йоли13
Марияна Петрова ИвановаМарияна Петрова Иванова2k13k14k
Варено жито с канелаЖитоВарено жито с канела41
Веселина КонстантиноваВеселина Константинова2k15k18k
Мляко с ориз по турскиСутляшМляко с ориз по турски67
Христилияна ДимитроваХристилияна Димитрова3822k3k
Грис халваХалваГрис халва309
Rosi StoyanovaRosi Stoyanova1k4k13k
Кускус с прясно млякоКускусКускус с прясно мляко21
Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева7483k6k
Еклери с маслен кремЕклериЕклери с маслен крем11
Мария ГулековаМария Гулекова4121k2k