Тази рецепта коментираха

Анонимен
Зорница Христова Михова
Зорница Христова Михова
Прекрасни
23.06.2023 22:28
Зорница Христова Михова
Зорница Христова Михова
Страхотни
23.06.2023 22:28
Анонимен
Анонимен
Българската млечна баница е същото. Редене на пластове или навита по избор.
22.06.2023 14:14
3
Яница Николова
Яница Николова
Вкусни!
15.06.2018 00:23
2
Sevdalina Irikova
Sevdalina Irikova
Точно по вкусът ми! Щафетата е приета! Поздрави!
22.06.2017 08:58
4
Stanislava Ruseva
Stanislava Ruseva
"Всяка кора се намазва с разтопено масло с готварска четцица. Слага се още една кора, която също се намазва с масло."

Не можах да разбера къде се слага тая другата кора?!
23.04.2017 18:17
3
Slavka Stoilova
Slavka Stoilova
Направих и и ги изпържих в горещо олио - станаха хрупкави и вкусни ! /без вода и прясно млеко/
27.03.2017 10:06
4
2
Адам Коев
Адам Коев
Въпрос:Доливат се с вода да покрие садържанието тоест да покрие пуричките така ли да го разбирам?
13.01.2017 06:02
10
3
Джемиле Чешлиева
Джемиле Чешлиева
По рецепта на Илияна Николова
20.02.2016 18:16
8
Сия Рибагина
Сия Рибагина
На вид ми заприличаха на пирожки,харесаха ми,бих ги опитала :)
20.02.2016 08:30
4