Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
На литър мляко се слагат две чаши вода. Щипка сол заедно със захарта се слага също и се овкусява точно преди свалянето с ванилия, а не с канела.
15.03.2024 16:34
13
1
Анонимен
Анонимен
Това не е сутляш
28.02.2024 21:34
6
2
Анонимен
Анонимен
Сутляшът не е ли мляко с ориз, а не с грис?
07.02.2024 14:56
10
2
Анонимен
Анонимен
Малко беше гъст десерта и дових 1/2 чаша кокосово мляко и стана много хубаво десерта!
Много благодаря за рецептата!
29.01.2024 02:48
4
Анонимен
Анонимен
Това не е сутляш. На мляко с ориз (сутляш) можеш да добавиш канела, но на грис… ?
09.12.2023 19:12
5
1
Петя
Петя
Много гъсто стана с това съотношение, трябваше първо да погледна коментарите на другите хора ?
22.11.2023 00:46
8
2
Анонимен
Анонимен
Много е захарта и гриса за литър мляко. Като пишете рецепти бъдете по внимателни и не лъжете хората.
15.01.2023 15:27
19
Анонимен
Анонимен
Захарта и гриса са много за 1л мляко. Около 2/3 ч.ч грис са достатъчни.
10.12.2022 01:34
3
Анонимен
Анонимен
Рецептата не е сполучлива. Много грис. Става твърдо като камък:(
15.11.2022 10:23
7
Анонимен
Анонимен
Количеството грис и захар е много. Подлъгах се от 9x5 звезди в коментарите, но след като изстине сместа се сгъстява и не стои като крем, а доста по гъст... днес от 1 чаена чаша извадих 2 супени лъжици грис, резултатът е по-добър за желаещите като мен крем а не грис халва... благодаря все пак за рецептата, но да внимаваме с коментарите.
02.07.2022 10:53
15
3
Анонимен
Анонимен
Хайде стига с тези чаени чаши.
В 21 в. сме.Има електронни везни.
Пишете в грам, килограм, милиграм.....
Имам 10 вида ч.ч. Ха ,сега!
19.04.2022 16:21
20
3
2
Анонимен
Анонимен
На 1литър мляко 90 грама грис
16.12.2022 14:03
Анонимен
Анонимен
1 стандартна чаена чаша е 200 мл в България и Европа.
26.04.2022 17:53
3
1
Анонимен
Анонимен
Сутляша е прясно мляко с ориз! Не бъркайте двата десерта!
16.01.2022 17:11
11
1
DRL GROUP
DRL GROUP
Много вкусно стана. Върнах се в детството си и пазя мили спомени как моята майка приготвяше този вкусен десерт за нас в почивните дни. Аз лично за себе си сложих 1/2 чаша захар и премахнах ванилията, исках да се насладя изцяло на вкуса на гриса, млякото и маслото. Добавих шипка сол, а тя засилва заигравката със захарта. Благодаря много за рецептата и върнатите спомени със нея.
08.06.2021 22:21
4
4
1
Анонимен
Анонимен
Пише се щипка сол а не щипка сол
23.05.2023 21:09
1
Maria Petrova Rolovic
Maria Petrova Rolovic
Дълги години не бях приготвяла този десерт. Благодаря за идеята!
29.04.2020 18:59
2
1
Aristi Stoyka
Aristi Stoyka
Сега ще пробвам.
28.11.2018 17:29
2
1
Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
Може и с по-малко.
08.05.2016 10:39
4
3
Monika Ivanova
Monika Ivanova
С цял литър ли се прави?
07.05.2016 21:48
6
6

Последно Коментирани

Еклерите на ЙолиЕклериЕклерите на Йоли13
Марияна Петрова ИвановаМарияна Петрова Иванова2k13k14k
Варено жито с канелаЖитоВарено жито с канела41
Веселина КонстантиноваВеселина Константинова2k15k18k
Пещерски татлииДруги десертиПещерски татлии1518
Фати КамбероваФати Камберова1078531k
Мляко с ориз по турскиСутляшМляко с ориз по турски67
Христилияна ДимитроваХристилияна Димитрова3822k3k
Грис халваХалваГрис халва9
Rosi StoyanovaRosi Stoyanova1k4k13k
Кускус с прясно млякоКускусКускус с прясно мляко21
Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева7483k6k
Еклери с маслен кремЕклериЕклери с маслен крем11
Мария ГулековаМария Гулекова4121k2k