Тази рецепта коментираха

Анонимен
marcheva14
marcheva14
Не, не, Нинче, аз държа първенството по провалите, ама не ви ги показвам.... мда. Крия си ги на тъмно и скришно място.
07.05.2017 22:19
1
marcheva14
marcheva14
Много добра рецепта, а и снимките са прекрасни и на Нина и на Сия. Браво , девойки!! На Нина рецептите винаги са повече от успешни!!
07.05.2017 17:58
2
1
Покажи всички подкоментари
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Голяма вкусотия, страхотен вкус, месото падаше само от кокала. Единствената промяна, която направих е че пекох 2 часа с фолиото и замених босилека с девесил.
07.05.2017 17:50
1
Илияна Димова
Илияна Димова
Много вкусно и ароматно !
29.03.2016 07:57