Тази рецепта коментираха

Анонимен
Elena Todorova
Elena Todorova
Всяка година като съм на пост, правя тази рецепта поне 2-3 пъти. Лукът е ок, той като се запържи става малко, а и като изберете по-големи чушки е екстра
28.03.2023 13:02
1
Анонимен
Анонимен
Килограм лук? Не ли малко множко. Не правиш лучник
24.12.2022 18:16
1
Анонимен
Анонимен
Килограм лук???
23.12.2022 17:23
2
Анонимен
Анонимен
Както са сухи ли се пълнят чушките?
22.12.2022 08:43
1
Анонимен
Анонимен
Аз слагам още нарязани или накълцани орехи в боба когато е готов и пълня чушките, супер вкусно е
16.12.2022 19:27
Анонимен
Анонимен
Слага ли се вода в тавата при печене? Не ми е ясно докрай.
06.10.2022 22:06
1
касметчо.
касметчо.
страхотна рецепта да ьдеш само пълнени чушки на бъдни вечер.живи здрави и касмет с чушки.
23.12.2017 20:14
2
1
Покажи всички подкоментари
Потребител genkovska
Потребител genkovska
Не е ли доста кг лук за тази рецепта?
14.12.2017 18:29
16
1
Вальо
Вальо
Много добра рецепта!
Баба ми я правеше едно време.Ех години, години ! .. ;)
26.10.2016 12:37
5
4
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Това е любима моя рецепта, вкуса на червената чушка със боба заедно пасват страхотно.
30.05.2016 00:58
4
1
Monika Ivanova
Monika Ivanova
Много рядко ги правим и аз не знам защо, а свършват рекордно бързо...много хубава рецепта
09.05.2016 20:20
3
1
Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
Вкусотища, както биха казали братушките, а днес е Денят на Победата, а също Денят на Европа. Отбелязвам го в сайт, свързан с яденето. Мисля, че може.
09.05.2016 17:44
7
9