Тази рецепта коментираха

Анонимен
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Не съм приготвяла по този начин скариди и сигурно ще изпробвам рецептата, защото моят син много ги обича!
27.04.2016 06:34
marcheva14
marcheva14
Много са ....жестоки, само не забравяйте по малко люто да си сложите, това е разковничето ѝ за мен. Точното наименование е: "Скариди саганаки", защото се приготвя в едно малко специално съдче, нещо като тиганче ама аз го нямам, та преименувах рецептата , побългарих я със заглавието ѝ.
26.04.2016 23:08
1
Aneliya Shishmanova
Aneliya Shishmanova
Обожавам скариди, задължително ще опитам рецептата
26.04.2016 21:50
1
Сия Рибагина
Сия Рибагина
интересно и със сигурност страшно вкусно :)
26.04.2016 19:27