Тази рецепта коментираха

Анонимен
marcheva14
marcheva14
Разрешавам си да добавя още една снимка към тази чудесна рецепта. Моите не се получиха така блестящи както при Сия, въпреки че съм спазила точно рецептата и то ползвах една от най-добрите водки за тези "Сочни пържени кюютета".
13.09.2017 00:41
10
1
Tsvetelina
Tsvetelina
Здравей Сия , защо се слага алкохол ? Сигурно ще е вкусно , но дали има накакво значение като например да са по-стегнати или по-сочни , или просто за лек аромат?! Мисля да я пробвам тази рецепта , и ще добавя снимка :)
08.02.2017 21:02
11
1
1
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Здравейте, алкохола в рецептата правят кюфтетата по леки, предпазва от поемането на излишната мазнина. Това се отнася за всички пържени изделия, ако пържите мекички или бухти опитайте и сложете малко алкохол в тестото ще се усети веднага разликата, като ги извадите, те няма да са се напоили с мазнина. Опитайте, препоръчвам ви ги :)
08.02.2017 21:16
20
6
Марияна
Марияна
Станаха вкусни кюфтенца. Качвам и моята снимка.Много апетитно изглеждат твоите Сия.
09.07.2016 20:27
44
11