Разрешавам си да добавя още една снимка към тази чудесна рецепта. Моите не се получиха така блестящи както при Сия, въпреки че съм спазила точно рецептата и то ползвах една от най-добрите водки за тези "Сочни пържени кюютета".
13.09.2017 00:41
10
1
Tsvetelina
Здравей Сия , защо се слага алкохол ? Сигурно ще е вкусно , но дали има накакво значение като например да са по-стегнати или по-сочни , или просто за лек аромат?! Мисля да я пробвам тази рецепта , и ще добавя снимка :)
08.02.2017 21:02
11
1
1
Сия Рибагина
Здравейте, алкохола в рецептата правят кюфтетата по леки, предпазва от поемането на излишната мазнина. Това се отнася за всички пържени изделия, ако пържите мекички или бухти опитайте и сложете малко алкохол в тестото ще се усети веднага разликата, като ги извадите, те няма да са се напоили с мазнина. Опитайте, препоръчвам ви ги :)
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани