Чили кон карне е една от любимите рецепти на децата и често присъства на масата.
19.11.2024 19:08
Анонимен
Kсто гарнитура можете да добавите начос или сварен ориз в страни на яденето.
19.09.2024 18:26
Анонимен
С тази същата смес пълня червени чушки"Калифорния"и после в фурната.
26.01.2024 15:37
1
Анонимен
Чили кон карне буквално преведено означава чили с месо, така че можете да го правите със всякакъв вид месо. Ние предпочитаме с телешко. А за по-лесно слагаме боб от консерва. Този червения боб го има навсякъде по големите вериги.
25.04.2023 11:34
1
Анонимен
Страхотна вечеря.
13.11.2022 19:36
1
Анонимен
Винаги го правя по тази рецепта и е отлично вкусно.
13.02.2022 09:28
1
2
Miss Tasty
чилито е изключително ароматно, вкусно, пренася те в атмосферата на Мексико за секунди. Заслужава си да го пробва всеки. На мен ми е от любимите ястия
09.01.2020 11:25
4
Марин
Чилито става уникално с пърленки
14.02.2018 18:33
2
Stefan
Макар, че чили кон карне се прави с телешко месо, рецептата е много вкусна и не е скъпа за джоба.
24.07.2016 13:43
1
Снежа Е.
Приготвих тази рецепта, но за разнообразие сервирах с пърленки или т.нар. питки Тортиля. Страхотна рецепта.
05.12.2015 20:18
1
ДЕЙЗИ
Боба трябва да е предварително сварен или да е от консерва. Не ъанам кой е писал таъи рецепта но не е за начинаещи .Ако си начинаещ готвач едва ли ще сзумееш да я сготвиш както трябва. По добре си иъвадете рецептата от някой англииски сайт, там е обяснено много подробно и хубаво кое как се прави. В БГ. ИМА МНОООГО ДА СЕ УЧИМ ОЩЕ !!!!!
14.04.2015 17:42
3
17
1
Потребител#191570
Сварения боб ще се разкашка, а идеята е да остане алденте ... ако изобщо има такова определение за боба! Защо ли? Защото колкото повече го подгряваш, той се готви допълнително. А във Англия са се доказали че освен бира и чай от друго не им увира тимберицата ДЕЙЗИ!
15.07.2017 21:47
5
2
Чо
Не пише кога се добавя къри-то.
19.01.2015 19:04
4
весо
Поздравления,добра е рецептата.Възможни са и различни вариации.Традиционно е с говеждо месо, става и така или със смес.Вино слагам 1 к.ч., иначе за мен не се усеща вкуса.Червената чушка може и да е печена, не вреди да са и две. Люти чушки по-скоро 2 или 3, тогава няма нужда от чили, табаско и т.н.
29.03.2014 16:57
9
1
Милен
Чили кон карне се прави от телешко месо
27.02.2014 12:25
6
1
Анонимен
Боба е нашето национална гозба и се готви като от само себе си Ако не вие ясно - питай те
Ще Ви се обясни
20.08.2023 18:42
Тери
Става и от консерви боба. Не е задължително да е суров. Рецептата е страхотна!
08.01.2014 16:38
3
Koki
царевица не видях да пише никъде в съставките ?
26.08.2013 20:28
1
5
Ивелина
Аз правя Чили конкарне с кайма,боб от консерва и един специален фикс.
02.01.2013 09:49
5
Станислава
Боба суров или от консерва трябва да е?
03.12.2012 13:27
3
Потребител#191570
В САЩ консерва, защото ги мързи да си го сварят, по-лесно е да си купят Макшит. Но скорбялата от сварения боб дава гъстота на яденето, без значение дали е боб със зеле или чист боб по манастирски!
15.07.2017 21:51
Nadia
малко късно се включвам, но търсех рецептата и видях тази . Станислава, става най -добре с боб от консерви, за предпочитане червен .Така си го правят и в Щатите, където това ястие е много на почит . Нещо друго е много важно - приготвя се максимум на двойка , тоест - много слаб огън
Ще Ви се обясни