Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ралица Мишева
Ралица Мишева
А слага ли се мазнина в тигана ?
04.11.2019 16:44
Албена Асенова-Писева
Албена Асенова-Писева
Без миризми,направо ме заинтригува.
07.05.2016 12:29
2
Албена Асенова-Писева
Албена Асенова-Писева
Перфектно!
07.05.2016 13:01
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Да без миризми,опитай. От както започнах да я готвя по този начин несъм я приготвяла по никакъв друг. Кюфтетата ги правя по същия начин.
07.05.2016 12:51
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Страхотна е рибката,много добре се е опекла,ще пробвам
07.05.2016 11:51
1
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Хрупкава коричка, сочна, без неприятни миризми.Препоръчвам я.
07.05.2016 12:07
1
Monika Ivanova
Monika Ivanova
"Загряваме тигана и след като загрее, слагаме рибата, която вече сме очаквали във фолиото, първо да се изпече откъм кожата. " нещо трябва да се промени в това изречение, че няма много смисъл
07.05.2016 09:44
1
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Единствения проблем в изречението е техническата грешка " очаквали" като съм имала предвид "опаковали", но няма как вече да се поправи...иначе си е напълно смислено изречението. Кое точно не разбра?
07.05.2016 09:48
2