Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Как и за колко време се попарва зеления боб ?
27.09.2022 11:58
1
К К
К К
В къщи често правим зелен боб и слагам Малко сух копър и му придава страхотен аромат!
15.05.2016 00:50
2
3
К К
К К
Въпрос на вкус е!
16.05.2016 23:06
1
Наталия Петрова
Наталия Петрова
И аз не бих сложила копър,слагам магданоз.
15.05.2016 10:14
1
Потребител#167180
Потребител#167180
Не понасям аромата на копър!
15.05.2016 10:11
1
цветослава киркова
цветослава киркова
Просто го обожавам, добавям лъжица кисело мляко и копър и сядам. Аз добавям и чесън, а джоджена го пропускам.
08.05.2016 19:14
1
1
Потребител#167180
Потребител#167180
Не ми е по - вкуса, много рядко го приготвям. С пресен чесън е супер или стар
08.05.2016 21:28