Изглеждат много добре и пухкави и мекички, но и на мен ми стана интересно защо ги режеш с чиния или капак, ако се нарежат с нож, какво ще им има?
15.05.2016 13:06
4
2
К К
Много добре са се получи и с удоволствие бих направила, защото изглеждат много вкусни на снимката!
16.05.2016 21:31
1
Марияна
Рецептата я знам от една възрастна жена. Каза ми я под името - Питки рязани с чиния /по два начина/.С ножа само режем. Ако режем с чиния се и притиска. Самата питка изрязана по този начин става по различна. 2 начин - Със същите съставки без сиренето ако разточим кора и в 1/2 от нея сложим сирене и после пригънем другата част, разрязваме пак с ичиния.Така се реже и притиска. След това рязани по този начин питките не се разтварят леко краищата при пържене. Дори и ако сложим сиренцето вътре пак стават по различни, ако ги изрежем така да се каже с чиния. Въпрос на избор, така ми харсват. Смятам, че са добри и затова предложих рецептата.
15.05.2016 13:42
К К
Страхотни сиренки, много са вкусни!
14.05.2016 22:03
Гергана Георгиева
Много обичам сиренки,стават мекички и вкусни
14.05.2016 16:56
Албена Асенова-Писева
Рязането с чиния може би замества рязането с нож.
14.05.2016 14:21
1
Monika Ivanova
Но правоъгълна чиния ли е ...какво ще да е
14.05.2016 15:11
Ваня Георгиева
Аз също мислих да попитам но ми беше неудобно, не искам някой да си мисли че се заяждаме.
14.05.2016 13:57
1
Monika Ivanova
Е изобщо не е за заяждане нали трябва да разберем как става за да ги опитаме и ние
14.05.2016 15:10
Сия Рибагина
Супер са,обаче и аз не разбрах как се режат с чиния и защо изобщо са рязани с чиния
14.05.2016 13:42
1
Monika Ivanova
нещо не разбрах как се режат с чиния и защо са правоъгълни
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани