Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#205518
Потребител#205518
Това на снимката е Басмати ориз и няма нищо общо със свойствата на Арборио. Арборио ориза колкото повече го готвиш толкова повече се сгъстява докато Басмати не задържа скорбялата толкова добре и става по-сух. Арборио е идеален за ризото/суши, а Басмати за Индийско/Китайско.
25.01.2018 08:33
Vanya Yancheva
Vanya Yancheva
първо на ризотто алла Миланезе не се слага магданоз и черен пипер.Италианците не слагат черен пипер на ориза.
24.01.2018 17:59
Теди
Теди
Но чаена лъжичка шафран не е ли много скъпо, ама много скъпо за това количество ориз и може ли да се замени с друга подобна подправка?
02.06.2013 15:06
1
emi
emi
липсва само златната пло4ка за декорация и е супер!!!!!!!!!!!!!!
26.09.2012 16:38

Последно Коментирани

Яхния от спанак с оризЯхнииЯхния от спанак с ориз33
ВИЛИ-Виолета МатеваВИЛИ-Виолета Матева3k24k32k
Елда с броколиЕлдаЕлда с броколи12
Рая АндоноваРая Андонова7985k5k
Яхния с бакла и пресни картофиЯхнииЯхния с бакла и пресни картофи23
Албена Асенова-ПисеваАлбена Асенова-Писева1k13k14k
Дроб сарма за веганиДроб сармаДроб сарма за вегани12
Лилия Цачева/LipodveЛилия Цачева/Lipodve1872k1k
Класически картофен огретенОгретенКласически картофен огретен76
Виктория КонстантиноваВиктория Константинова5435k4k
Постна картофена яхнияЯхнииПостна картофена яхния12
Пламенова КристинПламенова Кристин151551661
Традиционна българска мусакаМусакаТрадиционна българска мусака1236
Ирина Андреева JolieИрина Андреева Jolie2322k4k
Картофена вкусотия с беконЗапеканкиКартофена вкусотия с бекон134
ВИЛИ-Виолета МатеваВИЛИ-Виолета Матева3k24k32k