Аз знам за сол във мазнината за пържене ,че се слага.Пак пръска,но по- малко.
17.05.2016 09:54
1
1
Потребител#167180
И това съм пробвала...
17.05.2016 10:10
Ваня Георгиева
Благодаря Стефи, не знаех за цвета.
17.05.2016 09:33
1
1
Потребител#167180
За нищо, Ваня! Нали, всички се учим цял живот? :))
17.05.2016 09:35
Yana G.
Аз съм чувала, че като се прибави сол в брашното, като започнеш да пържиш не пръска от мазнината. Не знам дали е вярно и действа.
17.05.2016 09:01
1
2
Monika Ivanova
май няма начин да не пръска, но си е вкусно и си заслужава
17.05.2016 09:42
Потребител#167180
Благодаря! Пак си пръска!
17.05.2016 09:28
ВИЛИ-Виолета Матева
Хрупкава и вкусна ,винаги правя когато моят рибар донесе богат улов от реката :)))
17.05.2016 08:43
1
1
Потребител#167180
Благодаря! Страхотна става и много вкусна!
17.05.2016 09:27
Ваня Георгиева
Като си ги посолила преди това защо слагаш и сол в брашното?
17.05.2016 08:39
2
1
Потребител#167180
Защото става по - вкусно и спомага за цвета и хрупкавостта! Слагат се щипка, две. А когато посолявам рибата, имам предвид и това, че към брашното ще добавя още мъничко!
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани