Rezultata e otvratitelen. Hiper mazna gnus. Izgubih si nedelnoto vrema za dobra zakuska. Trea vi e sram!!!! Naistina
12.03.2017 11:48
5
5
БЪЛГАРКА 2
Мими може да е селЕнка, ККК може да е дебела, но народът масово е доволен! И как не?! Нормалният човек, още като види думите "пухкави мекици", забравя и талия, и ханш, и всичко... и ги яде!
25.09.2015 18:51
11
1
kkk
ама ти какви приказки говориш бе проклета селенка
26.01.2014 14:13
24
10
Камито
да и аз ги пробвах, но поемат много мазнина и това неми хареса..... да наистина стават пухкави, но прекалено мазни
02.12.2013 14:49
5
2
Мима
Поемат много мазнина,пухкави стават ,да,но.....не са моите мекици това
01.12.2013 17:16
6
4
Боби
много мазни стават,лично аз няма да повторя
01.12.2013 17:12
5
2
дедо Радо
тури им и 2 с. лъжици кисело мляко в тестото при замесването и после пиши!
23.11.2013 21:35
15
1
Еда
Непременно ще ги опитам,трябва да се усети,защото е апетитно
03.11.2013 12:59
2
2
Antoniq V.Asenova
Разкошни мекици!!!!!
03.11.2013 12:15
2
Йоана
Разкошни мекици! Благодаря за рецептата!
28.10.2013 09:48
2
kres67@abv.bg
това е рецептата на "Улични мекици' , правя ги отдавна и винаги стават с една идея повече брашно и потапяне в вода преди да се пуснат в мазнината .
17.10.2013 16:07
2
1
Пепа
И аз ги правя,много са вкусни.
17.10.2013 11:50
1
Живка
Струва ми се,че тази рецепта може да се използва за постни мекици
13.09.2013 22:17
2
дея
Невероятно хубави са , аз нямах суха мая , но ги приготвих с другата , която е на кубчета , само , че я размих в топлата вода . На сутринта станаха невероятно хубави , а да позволих си да сложа и малко повечко брашно.
29.01.2013 14:31
2
Ивелина
рецептата е номер 1 благодаря ти
31.12.2012 20:38
Йоанна
Навсякъде в Австрия има суха мая на Д.Йоткер :)
16.12.2012 14:34
Силвия
Мекиците са страхотни , обаче аз не и ги слагам в хладилника оставям си ги така да втасат на стайна температура и веднага след това ги пържа и със сирене стават невероятни.Благодаря много.
25.11.2012 11:34
1
Маги
Рецаптата е лесна но мекиците не се получават. Стават Мазни и текляви, дори и да оставите тестото за цяля вечер в хладилника.
30.10.2012 09:26
2
5
1
Ivo
Не спазваш нещо.
Не спазваш рецептата
06.06.2016 17:31
дана
Рецептата е същата, която предлага Таня Ангелова в профила си “ Рецепти,прелитащи през океана “ . Уличните мекици стават разкошни.
29.09.2012 23:52
2
1
дана
1с.л. суха мая е равна на 9 грама. Съотношението суха към прясна мая е 1 към 3. Това означава, че за тази рецепта са необходими 27 г. прясна мая. Желая ви от все сърце, да сер направите мекици в Австрия.
29.09.2012 23:03
1
Косьо
абе хора,в Австрия съм и немога да намеря суха мая,имам от кубчетата,със нея става ли? и ако става колко да се сложи. Мерси :)
Не спазваш рецептата