Много сполучлива рецепта, направих я с по-малко количество от всеки продукт, тъй като тавичката ми беше малка, но спазих пропорциите.
След втасването и оформянето изпеках за 30-35 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна (без вентилатор).
10.06.2024 21:52
Ваня Георгиева
Стефания, много се радвам че сте изпълнили моята рецепта за тестото. С тази рецепта правя погачи за сватби и кръщенета и винаги стават страхотни. Можете да увеличите олиото ако желаете на 7 с.л. :)
29.06.2019 10:24
2
Stefania ILieva
Уникална рецепта! Години наред се опитвам да направя питка и никога не съм успявала. Пробвах вашата рецепта и...чудото стана... толкова вкусна и пухкава питка, че бабите майсторки си хвърлиха престилките и ме признаха за Баш Майстор!
Благодаря Ви!
След втасването и оформянето изпеках за 30-35 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна (без вентилатор).
Благодаря Ви!