Тази рецепта коментираха

Анонимен
marcheva14
marcheva14
Чудесно изглеждащо парфе, браво! Прекрасен външен вид.
Разгледах рецептата, разгледах и снимките, но не ми е ясно при толкова грамаж на хубава сметана, какво прави там и това кис. мляко, и каква би била неговата роля, смятам че напълно ще е излишно и бих го изключила веднага. Само ще промени добрия вкус на тортата.
05.06.2016 11:51
1
Добринка Петкова
Добринка Петкова
Благодаря!Киселото мляко може да се пропусне,беше ми останало и реших да го използвам,но това по никакъв начин не повлия на вкуса.
05.06.2016 23:21
1
Марияна
Марияна
Изключително красива торта. Поздравления за резултата. Със сигурност ще е и много вкусна.
04.06.2016 16:50
2
1
Добринка Петкова
Добринка Петкова
Благодаря! Определено това е любимият ми вид торти през този сезон,приготвят се лесно винаги се получават.
04.06.2016 16:56
1
1