Мисля, че съм влюбена, нещо като любов от първата лъжица :)
07.07.2016 10:31
Марияна
Интересно предложение. До сега не съм срещала с риба тон пълнени чушки /тип камби/.Изглежда много добре.Рецептата ми допада, защото има босилек, моцарела, о този вид чушки са по - месести. Много ми харесва как сте сменили местата на капачетата-жълто и червено, червено и жълто.Поздравления!
23.06.2016 13:12
1
OpitNeOpit
Много благодаря за положителната оценка. Рецептата е от средиземноморската кухня и много ми харесва. Поднасям ги студени с една свежа салата "Капрезе", пълна със свеж босилек, който и аз много харесвам. Имате право, този вид чушки са по- месести и дори след термичната обратка остават приятно хрупкави. Поздрави и лек ден!
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани