Тази рецепта коментираха

Анонимен
Добринка Петкова
Добринка Петкова
Благодаря за отговора!Така си помислих,че е някакъв крокан- ще го пробвам десерта и ако стане сполучлив,ще споделя!
01.07.2016 19:51
Добринка Петкова
Добринка Петкова
Интересно предложение! Освен с филирани бадеми,с какво друго е поръсен десерта?
30.06.2016 22:41
1
Севда Андреева
Севда Андреева
Въпрос на вкус, но може да се използва фъстъчен крокан, натрошени бисквити, сушени плодове и др.!
01.07.2016 13:18
1

Последно Коментирани

Еклерите на ЙолиЕклериЕклерите на Йоли13
Марияна Петрова ИвановаМарияна Петрова Иванова2k13k14k
Варено жито с канелаЖитоВарено жито с канела41
Веселина КонстантиноваВеселина Константинова2k15k18k
Пещерски татлииДруги десертиПещерски татлии1518
Фати КамбероваФати Камберова1078531k
Мляко с ориз по турскиСутляшМляко с ориз по турски67
Христилияна ДимитроваХристилияна Димитрова3822k3k
Грис халваХалваГрис халва9
Rosi StoyanovaRosi Stoyanova1k4k13k
Кускус с прясно млякоКускусКускус с прясно мляко21
Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева7483k6k
Еклери с маслен кремЕклериЕклери с маслен крем11
Мария ГулековаМария Гулекова4121k2k