Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Този коментар с печените чушки, става върхът! И да, слага се малко захар, за да убие киселината в домата
24.10.2024 12:10
Анонимен
Анонимен
Поправка - настърганите домати, не педън , а чесън
07.08.2023 15:34
1
Анонимен
Анонимен
Моите стават мнооого по добре. Чушките ги печа на котлона, а не ги пържа. Падураните домати се пържат, сипвам малко вода, го като да готови размивам една лъжица брашно, внимателно сипвам при доматите, соса става мек и нежен, слагам сол, опитвам и винаги се налага да убия киселината с малко захар.Педън и магданоз задължително. Става прекрасно.
07.08.2023 15:32
4
2
Ivo
Ivo
Пърженето не е много добра термообработка
15.03.2017 17:47
1
3