Ако фурната е с вентилатор, пак ли трябва да е предварително загрята? Също така ако е с вентилатор, пак ли трябва да се пече на 200 градуса за 30 мин.? Предварително Ви благодаря за отговора?
23.03.2019 14:48
Mariane
Айдеее, каква ти диета. Тичам за пиле и мимолет, трябва да се опита :)
14.07.2016 09:55
1
1
1
Сия Рибагина
Марианка,тичайки за пилето и сиренето ще изразходваш достатъчно енергия и калории,които после ще можеш да възстановиш като си хапнеш :)
14.07.2016 19:25
Нина Иванова Иванова
Не съм го пробвала но все го заглеждам във Фантастико (само там съм го виждала) :):)
13.07.2016 17:49
2
1
1
Сия Рибагина
Днес Доби като ме попита и аз се загледах и в кауфланд го има,но колко е качествено не знам,като ми свърши ще взема да го пробвам :)
13.07.2016 19:30
2
3
Албена Асенова
И аз не съм чувала за това сирене,,Мимолет",но предполагам може да се замени с,,Гауда" например.
13.07.2016 15:54
1
Сия Рибагина
Вероятно може,но на мен гаудата ми е някак безвкусна
13.07.2016 19:28
2
Сия Рибагина
Мимолет е от твърдите сирена,моята половинка ми го носи от Белгия,много приятен оранжев цвят има,и вкуса ми харесва.Използвам го предимно в паста,но сега реших да сложа и при пилето-хареса ми,много интересен вкус се получи.
13.07.2016 15:35
4
Добринка Петкова
Страхотно!Много обичам ястия със сирена.Един въпрос- мимолет е марка сирене или някакъв вид,който съм пропуснала.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани