Разбира се,че ще са като камък,като не си спазвала количествата.Рецептата не е за красота,а зда гледаш от нея,но ти не си спазвала количествата.
30.12.2014 18:53
4
2
нейчеви
здравейте видях речептата за козуначените кифлички- и много ми харесаха.оценка 5от 5за козуначени кифли.
24.11.2014 10:12
4
1
Ленка
Много сполучлива рецепта! Благодаря!
19.04.2014 15:55
4
1
Тодор Александров
Чисто професионално при такова количество яйца и захар маята не е достатъчна, нужно е поне 60 гр. на килограм брашно.
Ако брашното е с нормална стайна температура, а водата около 30-35 градуса не е необходимо да втасвате двойно, тоест може да формирате веднага изделието.
А за тези които се чудят колко меко трябва да е тестото.. правилото е едно от стари времена...
Колко е мека ушната ви възглавничка / за блонди е мястото дето седи фалшивия диамант /.
За да направите кифличките без кантар еднакви разточете тестото на фитил около 8-10 см /една педя е 20 см /, хванете парче от него така, че краят му почти се показва от към малкия ви пръст и го откъснете. откъснатите парчета са вашето изделие. След това се опитайте с две ръце да вътите парчетата в кръг правейки топки, и веднага ще усетите разликата в масата.
Спирам за да не ви отегчавам, но само с превод сайт не се прави....
Тестото което е в дадената рецепта е нужно да се меси дълго с машина и още по-дълго на ръка за да излезе перфектният продукт. :)
28.10.2013 16:32
33
5
Донка Йорданова
Чудесна рецепта! Браво! Много благодаря! Получиха се невероятни кифлички!Много вкусно!
14.04.2012 22:24
2
1
Надето
Страхотни са, само че аз сложих сладко от сливи в средата и стана чудесно! :)
Ако брашното е с нормална стайна температура, а водата около 30-35 градуса не е необходимо да втасвате двойно, тоест може да формирате веднага изделието.
А за тези които се чудят колко меко трябва да е тестото.. правилото е едно от стари времена...
Колко е мека ушната ви възглавничка / за блонди е мястото дето седи фалшивия диамант /.
За да направите кифличките без кантар еднакви разточете тестото на фитил около 8-10 см /една педя е 20 см /, хванете парче от него така, че краят му почти се показва от към малкия ви пръст и го откъснете. откъснатите парчета са вашето изделие. След това се опитайте с две ръце да вътите парчетата в кръг правейки топки, и веднага ще усетите разликата в масата.
Спирам за да не ви отегчавам, но само с превод сайт не се прави....
Тестото което е в дадената рецепта е нужно да се меси дълго с машина и още по-дълго на ръка за да излезе перфектният продукт. :)