Да, джоджена е перфектна подправка за боба! Аз също го използвам, но в случая съм овкусила с чубрица. Джоджена и чубрицата са подправки с много силен аромат и някак си няма да се напаснат двете едновременно.
20.10.2016 15:23
7
4
Вальо
Класика ! Браво !
+1 за джожена, Рибагина.
А наденицата - сурова, на скарата и после в тавата.
20.10.2016 15:09
5
Албена Асенова
Много вкусно,обичам много боб с наденица,но и на мен ми липсва джоджена.Аз също слагам доста подправки,като мащерка,калофер и целина.
20.08.2016 11:51
9
Сия Рибагина
Изглежда много вкусен,но аз обичам боба наситен с подправки,бих добавила задължително джоджен и наденицата я запичам предварително и я добавям в края на печенето :)
+1 за джожена, Рибагина.
А наденицата - сурова, на скарата и после в тавата.