Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
С 5 кг чушки интересно колко буркана ще стерилизирате. Освен това защо трябва да съсипвате чушките със сол. Лично аз стерилизирам печени чушки в компотени буркани /800 млл/. За един буркан са нужни около 2 кг чушки. Преди 3 дни от 38,5 кг успях да направя 23 буркана. Пека чушките, беля, редя в бурканите и стерилизирам 2 часа. Стерилизират се повече време, за да не се развалят след няколко месеца. По този начин издържат години и чушките могат да се използват за всичко - панирани, пържени, готвени, за салата. Освен това са с превъзходен вкус и ги овкусявате както си искате, когато ги използвате.
12.09.2023 12:02
25
3
1
Анонимен
Анонимен
Здравейте,махате ли дръжка и семки
24.09.2023 12:26
1