Благодаря, Нина!
Няма начин при теб да не се получат. Честно! Преценявай си брашното да бъде така, че да може добре да го разтягаш с ръце. Трябва да е еластично и да не се къса.
01.09.2016 20:31
Нина Иванова Иванова
Страхотни! Аз лош опит имам с варени гевреци и то не веднъж :) Ще се пробвам с тази красота, няма как ;)
01.09.2016 20:17
marcheva14
Сийче, благодаря! Наистина са хубави и много са лесни. Преди време бях споделила тук, че ги правя, но нямах снимка за да пусна рецептата, ето сега си спазих обещанието към нашите колежки. Малко са на брой от това тесто, но за мен са напълно достатъчни.
Дала съм пълно обяснение към рецептата и начин на приготвяне.
01.09.2016 18:56
Сия Рибагина
Страхотни са се получили, правих ги преди време по една рецепта, нещо не можаха да ми се получат. Няма да ти казвам на какво станаха като ги махнах от водата, разтеглиха се, изгубиха форма и стояха като смити.
Няма начин при теб да не се получат. Честно! Преценявай си брашното да бъде така, че да може добре да го разтягаш с ръце. Трябва да е еластично и да не се къса.
Дала съм пълно обяснение към рецептата и начин на приготвяне.