Тази рецепта коментираха

Анонимен
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Аз лично бих заменила лененото брашно с трошено ленено семе, по приятно е да се консумира сурово, отколкото брашното
04.10.2016 12:52
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Да но за плътност ли се слага или заради това че е полезно малко за стомах ?
04.10.2016 11:02
1
Илияна Димова
Илияна Димова
предполагам , че се слага, за да е по-здравословно
04.10.2016 11:06
Илияна Димова
Илияна Димова
Много хубава идея да се сложи ленено брашно , нямам ленено брашно, но си смилам ленени семена. Много ми харесва рецептата .
04.10.2016 10:58
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Брашното каква роля играе, закакво се слага?
04.10.2016 10:39

Последно Коментирани

Еклерите на ЙолиЕклериЕклерите на Йоли13
Марияна Петрова ИвановаМарияна Петрова Иванова2k13k14k
Варено жито с канелаЖитоВарено жито с канела41
Веселина КонстантиноваВеселина Константинова2k15k18k
Пещерски татлииДруги десертиПещерски татлии1518
Фати КамбероваФати Камберова1078531k
Мляко с ориз по турскиСутляшМляко с ориз по турски67
Христилияна ДимитроваХристилияна Димитрова3822k3k
Грис халваХалваГрис халва9
Rosi StoyanovaRosi Stoyanova1k4k13k
Кускус с прясно млякоКускусКускус с прясно мляко21
Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева7483k6k
Еклери с маслен кремЕклериЕклери с маслен крем11
Мария ГулековаМария Гулекова4121k2k