Тази рецепта коментираха

Анонимен
marcheva14
marcheva14
Илияна, на инфрачервения реотан би трябвало да стане, но предварително го загрей много силно за да хване само горната коричка, но бъди и много внимателна да не прегори. Сметаната задължително трябва да е животинска с висок процент масленост , 30-35% ще ти изброя сметаните които ползвам: President, Elle & Vire ,H Schlagsahne и на Pilos. Всяка една от тях става, даже и да е за готвене ти ще добавиш захар на вкус и готово. Има ги по магазините в големите вериги. Никога не ползвай сметана на Хопла, тя става само за украса на торта . Много добра е тази, H. Schlagsahne от Била е и на много добра цена от 1 80 лв, също и Pilos тя е от Лидл около 2 и нещо лв. Другите са френските.
Пуснах го този крем Брюле, защото някъде бяхме коментирали как се прави и дали някой го е приготвял, съответно казах че имам рецепта, правя го но нямам снимка в момента за да го пусна, и набързо го забърках и сега го пускам.
07.10.2016 12:21
1
1
Илияна Димова
Илияна Димова
Много Благодаря Мария
07.10.2016 12:37
Илияна Димова
Илияна Димова
не съм хапвала такъв крем, изглежда много апетитен, но нямам горелка, дали ще се получи с нагряване във фурната с горния инфрачервен реотан и сметаната каква е, в магазините ни се продава течна или за готвене или сладка в кутийки картонени , коя трябва да използвам за рецептата
07.10.2016 07:10
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Десертът наистина е разкошен и много добре описан. И на мен ми липсва горелката!
06.10.2016 23:15
marcheva14
marcheva14
Сийче, купи една горелка и не се занасяй повече. Трябва си и ще ти върши страшна работа не само за този десерт. Колко струва....моята е елементарна и струваше около 50-55 лв, ама си купи и една туба с газ ,че бързо свърша.
Тази рецепта е перфектна, силно я препоръчвам. При нея грешка не може да има.
06.10.2016 22:30
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Като гледам каква чудесна хрупкава коричка се е получила оставам без думи и ми иде да скоча да си търся горелка. Все се каня да си купя, чудесен десерт и като го гледам, сякаш чувам как карамела пука при разчупването.
06.10.2016 22:25