Прекрасно изглежда, спор няма, но съм съгласна с Мари. Специално за ризото, всеки би си сложил колкото прецени, ако знае и е го готвил преди това. Ако си начинаещ, няма как да го приготвиш само по изброени съставки без количество, бульона е от особена важност и това което е описано: "сипвате бульона докато свърши", дано някой не си е приготвил литри, че ще има да си бърка, докато свят му се извие и в крайна сметка ще получи не ризото, а каша.
24.10.2016 18:56
3
marcheva14
Съвсем добронамерен коментар направих. Важно е да има грамаж на скаридите , брой на моркови или другите продукти, също и милилитри на бульона. Това са важни неща които не бива да се пропускат, но всеки си има виждане. Грозна е думата "изпльоскани скариди" така се омаловажи рецептата. Много грубо! Жалко, че и гласувах.
24.10.2016 18:31
1
1
Потребител#178244
Грозно би било, ако наистина са "изпльоскани" и изглежда все едно, че някой вече е ял от чинията ти.
24.10.2016 18:35
2
marcheva14
Рецептата не е лоша, напротив, но защо не е посочен грамаж на продуктите, а и от това което виждам на снимката много малко са скаридите, само 2 бр, не става така, аз само ориз не искам....а основно скариди.
24.10.2016 18:01
1
Потребител#178244
Специално за тази рецепта умишлено не съм посочил грамаж, защото всеки го обича различно - едно нещо да преобладава, друго да е по-малко, а всеки може сам да прецени колко и от кое иска и колко като грамаж да му е порцията. Скаридите не са само две, просто не са изпльоскани отгоре всичките, така е по-красиво. Две, например, отгоре, за да се виждат, а другите са вътре, ти ако искаш може да си сложиш колкото си искаш скариди и както си искаш да ги наредиш :))
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани