Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Всичко добре,но да се готви нещо(каквото и да е то),е БЕЗУМИЕ.
Съвет от мен:Като заври,намалете котлона от 6,на 4.Ако ви е с 4 степени,от 4 на 3.
На 2 на печката ми(ново и скъпо Горение) спря всякакъв процес на готвене...
Затова гответе поне на 3.Но пак е слабо...
19.01.2025 15:10
1
1
Анонимен
Анонимен
Безумие ,да се готви на 1 имах в предвид
19.01.2025 15:12
1
Анонимен
Анонимен
БЛАГОДАРЯ ЗА РЕЦЕПТАТА
13.01.2025 11:34
Анонимен
Анонимен
Любимата ми рецепта за свинско с кисело зеле от много години насам. Приготвям я поне 10 пъти в годината. Много ценена рецепта е това.
25.04.2023 20:49
10
6
Анонимен
Анонимен
а колко олио се слага ако няма мас
29.12.2022 16:13
5
1
Анонимен
Анонимен
колко поеме ;)
14.01.2024 19:08
Анонимен
Анонимен
А ако го приготвяне с олио. Колко да сложим?
20.12.2021 17:28
9
2
станимира караджова
станимира караджова
Стана идеално свинско със зеле, благодаря за рецептата!
13.02.2020 08:24
5
2