Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Извинете, решетка номер 8 на месомелачката какъв диаметър има на дупките? Аз имам 3мм и 4,5мм.
28.09.2024 15:29
Анонимен
Анонимен
Супер
19.01.2024 19:54
1
Jorryy Georgiev
Jorryy Georgiev
Колко дни престояви, преди да се консумира?
14.12.2019 13:23
2
Данаил Лазаров
Данаил Лазаров
"Маджаров", "Орехите", "КФМ" и другите големи играчи в бранша, дали е правят така? Хахахаха.
17.11.2019 00:14
5
1
Сергей Анчев
Сергей Анчев
Чудесна рецепта. От много години правя наденици по много близка до тази рецепта. Винаги са отлични. Слагам по-малко сол-22гр. на килограм месо.
21.10.2017 23:30
22
4
1
Анонимен
Анонимен
е тук е 20г
14.09.2021 06:36
1
Калинов
Калинов
Не всички снимки са актуални за тази рецепта но в никакъв случай не слагайте брашно
01.12.2016 17:55
12
1
Tanq
Tanq
neshto ne mi stana qsno,na edna ot snimkite sa nabrashneni..koga slagate brashnoto?
29.11.2016 09:34
2
3
2
Анонимен
Анонимен
След като ги изядат!
08.01.2024 14:21
Сия Рибагина
Сия Рибагина
това не е брашно, а благородна плесен, не слагайте никакво брашно
29.11.2016 09:46
17