Правя сладкиш за 30 път сигурно,прекрасна рецепта.Децата ми искат само нея за рожденните дни.Много Ви благодаря за страхотния сладкиш
16.08.2024 14:12
Ivayla G
Получи се добре, но е малко сладко! Ще го пробвам пак с по- малко захар.
29.07.2022 16:43
янко
Хич не ми се получи вс един блат ли тр да е изтинал кто се залива, защото шоколадовия слой не покри хубаво а се омеси с белтъчения? Забравих да сл ванилията защото не беше описана и изхвърлих три белтъка
25.03.2017 18:49
1
1
3
Елена Стефанова Йорданова
Янко,тогава си изберете рецепта по вашия вкус!Аз не запичам и съм го правила безброй пъти,успешно!Доколкото виждам и на другите се е получил!
26.03.2017 16:33
1
янко
Намерих я другаде рецептата, запичат се белтъците за 10 мин
26.03.2017 15:49
1
1
Елена Стефанова Йорданова
Написано е"с този крем залейте охладения блат"!
26.03.2017 00:17
2
Марина
Получи се добре,като изключим,че при мен остана малко да ми ръцка захарта и доста сладко стана ,но иначе бих го направила пак и така ни хареса !
27.01.2017 15:07
Ивелина Ангелова Велкова
Сладкиша се получи много добре,но като допълнение аз сложих банани и поръсих с лешников крокан. Благодаря за вкусната рецепта!
13.01.2017 17:28
Сия Рибагина
Изглежда супер, Ели, обаче рецептата е малко неясна. Първо захарта пише че е 3-4с.л след това трябва да се разбият жълтъците с 12с.л захар, после има още 12 с.л с белтъците, колко е захарта и коя е захарта която се добавя с водата да заври? Също след това за шоколадовата глазура се слага олио и пак вода, водата се слага да заври или се слага в шоколада?
01.12.2016 09:45
3
3
1
Елена Стефанова Йорданова
Захарта е 34 с.л.Сиропа съм направила с 10с.л. Не знам защо съм го сложила това тире:)))
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани