Тази рецепта коментираха

Анонимен
Yordanka Vasileva
Yordanka Vasileva
В къщи всички обожаваме мусака и то точно с такава дебела и плътна заливка. Докато се науча да я правя , видях голям зор :)
Благодаря за рецептата. Ще опътам и по твоя начин.
15.08.2023 21:19
4
1
Анонимен
Анонимен
това не е баш класическата заливка за мусака, но става добре
25.04.2023 12:32
1
2
Анонимен
Анонимен
Аз ако правя такава дебела заливка наще няма да ядат като гледам заливката е по дебела от картофите.
27.02.2023 23:09
10
5
Анонимен
Анонимен
Аз също запържвам брашното,след което добавям прясно мляко 500мл.,оставям да се сгъсти и свалям от котлона.След като изстине добавям 4-5 яйца разбивам хубаво да се получи еднородна смес и добавям около 300г.нарендан кашкавал,разбърквам и заливам мусаката
15.02.2023 23:52
18
3
Анонимен
Анонимен
Правя заливка със същите продукти , но като запържа брашното сипвам студено прясно мляко и бъркам, докато стане гъст крем. Свалям от котлона да се охлади и добавям кофичка кис. мляко и 4 яйца, заливам мусаката и запичам във фурната.
Може да пробвам и вашия вариянт, изглежда доста апетитно.
10.01.2023 14:29
15
4
Потребител#257679
Потребител#257679
И още нещо: заливката не се сипва веднага в/у врялата мусака, а се оставя(мусаката) малко да си почине, около десетина минути...
24.07.2020 19:55
6
2
Красимир Маринов
Красимир Маринов
Колко картофи, лук и моркови се слагат ?
21.03.2020 07:39
1
6
Krasi Vangelov
Krasi Vangelov
Браво!Чудесна рецепта,която нямам търпение да пробвам.Когато видях заглавието си помислих,че е поредната обикновена рецепта ,но с гръмко име .Обаче като се заточетох видях че не така.Заинтригуван съм.
11.02.2018 23:28
38
2