Тази рецепта коментираха

Анонимен
Деница
Деница
Мидите наистина са уникални и стават много бързо. Хубаво е да се извадят веднага след като се отворят, защото като постоят повече месото им се отделя само и изпада от черупката. А си е по-ефектно да си ги чоплиш сам.
17.06.2015 12:16
2
Валентина
Валентина
Едно уточнение - извадете чесъна от зехтина след като промени цвета си, защото ако го оставите по-дълго ще загорчи. Може вместо магданоз да подправите с копър. Иначе това е рецептата за миди!!! Уникално вкусно!
04.08.2013 15:54
5
черпакович
черпакович
Спретнах кило и половина. Вместо вино сипах биричка.
Изядохме мидите с черупките.
Жената пак се хвали във фейса кво е сготвила, аз съм безличен и споделям тук.
23.07.2013 22:28
7