Тази рецепта коментираха

Анонимен
Mima Delcheca
Mima Delcheca
Аз пък слагам в заливката капачка уиски или друг силен алкохол и става ПИЯНАТА МОНАХИНЯ!!!!
А пък заливката я слагам върху блат "Зебра"!!!!
Сванахте ли????
31.08.2013 02:04
14
4
пепито
пепито
Този сладкиш го знам като жадната монахиня,но азго сиропирам със захарен сироп и приготвям крем от масло с пудра захар и какао с които го намазвам.
24.08.2013 10:42
2
3
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Аз лично първо залях с глазурата, поизчаках да попие и тогава нарязах- както е написано в рецептата.
09.08.2013 11:14
2
reni
reni
Искам да попитам Вие режете ли сладкиша преди да се залее със заливката,понеже аз така практикувам с подобни сладкиши
09.08.2013 10:59
1
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Чудесен десерт. За заливка използвах прясно мляко- аз сложих 2 ч.ч., но може би с 1 1/2 ще е по-добре. Поръсих с кокос. Не успях да изчакам 1 час и вече хапвам :))))
08.08.2013 17:15
1
1
иви
иви
Известен е още като "Жадната монахиня". Но сместта се изсипва върху карамелизирани орехи и после изпеченият сладкиш се обръща. Преди заливането с посочения сироп се прави леко сиропиране с коняк (зависи за кого е предназначен сладкишът).
07.08.2013 13:13
1
Маги
Маги
Страхотен! Изчезна за нула време!
Само дето не уцелих размера на тавата и стана прекалено висок. Записвам си за следващия път :)
07.08.2013 07:00
8
Деси
Деси
Аз заливам с 2 млечни шоколада със 100 мл.прясно мляко разтопени на водна баня. Препоръчвам!
01.08.2013 10:21
2
Деислава
Деислава
Страхотен вкус!!! Непременно го пробвайте!!!
31.07.2013 18:38
3
3
Валентина Печева
Валентина Печева
Аз правя заливката с 400 мл. прясно мляко, масло, захар, какао - става чудесна. Винаги млякото ще придаде по-добър вкус отколкото водата...
18.07.2013 17:41
3
2
Силвия
Силвия
Много вкусен стана,дори не го изчакахме да престои 1 час.
02.03.2013 12:47
1
2