Известен е още като "Жадната монахиня". Но сместта се изсипва върху карамелизирани орехи и после изпеченият сладкиш се обръща. Преди заливането с посочения сироп се прави леко сиропиране с коняк (зависи за кого е предназначен сладкишът).
07.08.2013 13:13
1
Маги
Страхотен! Изчезна за нула време!
Само дето не уцелих размера на тавата и стана прекалено висок. Записвам си за следващия път :)
07.08.2013 07:00
8
Деси
Аз заливам с 2 млечни шоколада със 100 мл.прясно мляко разтопени на водна баня. Препоръчвам!
01.08.2013 10:21
2
Деислава
Страхотен вкус!!! Непременно го пробвайте!!!
31.07.2013 18:38
3
3
Валентина Печева
Аз правя заливката с 400 мл. прясно мляко, масло, захар, какао - става чудесна. Винаги млякото ще придаде по-добър вкус отколкото водата...
18.07.2013 17:41
3
2
Силвия
Много вкусен стана,дори не го изчакахме да престои 1 час.
Само дето не уцелих размера на тавата и стана прекалено висок. Записвам си за следващия път :)