Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Здравей те искам да благодаря за рецептата ? Стана повече от чудесно. Спазих по рецепта всички мерки. ?
12.04.2024 19:24
Анонимен
Анонимен
Може ли да се добави какао
12.02.2024 15:21
Анонимен
Анонимен
Направих точно, както е описано, сложих да се пече и на 10мин. загоря. Представям си ако го чакам 40-45мин. На 180градуса само как ще си запаля кухнята
31.01.2024 21:59
Анонимен
Анонимен
Не става блата, пробвах 2 пъти, единия изгоря отгоре и се пресуши, а другия не се доизпече вътре, остана глетав.
24.08.2023 09:44
1
Потребител#325153
Потребител#325153
Само с него правя тортите си
18.01.2023 19:44
Анонимен
Анонимен
Обаче захарта май е доста..
16.07.2021 23:51
3
1
Петя
Петя
Чудесен пандишпанов блат!Да добавя ,че блата може да се приготви и без набухвател(бакпулвера).В повечето случаи така го правя.
09.03.2018 14:38
32
9