Тази рецепта коментираха

Анонимен
Sevdalina Irikova
Sevdalina Irikova
Здравейте , първо ме извинете за закъснелият отговор, сега разполагам с време. За пестила- абсолюнто аматьорска история тази есен. Съпругът ми ме изненада с нова месомелачка / и за сок/ на ток. Тъй като съм фен на домашната зимнина , а и ръцете ми се откъсваха да стържа домати. Освен, че се ме отмени ,с машината спестих и време. Тъй се роди и идеята за пестила. Преди сушах сливи и плодове на терасата, но това заема много място, а то такова няма. Това е най-удачният вариант за сушене на плодове.Това ми беше пробно, снимките случайни / можех и възопчетата да снимам, но нямах идея - на лятото/. Когато плодовете са в сезона си, те са много сладки. За прасковите- купувам в големи количества- Твърдите похапваме с детето, а по-меките заделям, тях минавам на машината.Колкото по-узрели , толкова по-сладки. Вие спокойно можете да пробвате част от консистенцията и да прецените- всеки, според вкуса. Тази година съм се нахъсала за доста комбинации, които на драго сърце ще споделям с вас, а и снимките ще са обективни. Ще започна с череши, към които ще добавя индрише за аромат. Мога да Ви споделя, че вкусът, естествено съхранените витамини и удовлетворението, че е минало през ръцете ми голяма работа.Важно е само да се суши на непряка слънчева светлина. В края на слънцето не ми беше достатъчно, затова малко "запечатвах"във фурната и после навън. Дано съм Ви била полезна, приятна седмица и успех!
27.02.2017 09:52
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Достатъчно сладко ли се получава само от плодовете без да му се добавя захар?
24.02.2017 17:43