Тази рецепта коментираха

Анонимен
marcheva14
marcheva14
Дани, как съм могла да пропусна тази уникално на вид торта?!?...Извинявай, веднага гласувах. Тя е невъзможна за мен да я повторя, няма и да се пробвам. Браво, Дани!!
05.05.2017 22:50
Savka Borisova
Savka Borisova
Здравейте! Много са добри нещата ,които ни представяте! Благодаря! Когато обличате тортите си с марципан, преди да го поставите мажете ли някакъв крем или примерно кайсиев конфитюр или върху последния блат поставяте "чаршафа " от марципан направо?
18.03.2017 21:16
1
1
Даниела Русева
Даниела Русева
Здравейте, Сави! На-напред моля, простете за закъснелия отговор, странно, че едва сега видях коментара... Благодаря за милите думи, те топлят. Да, когато слагам захарен чаршаф върху торта, подмазвам с крем - маслен или сметанов. А в кейк Батенберг, например, който преди време съм публикувала, там под бадемовия марципанов чаршаф блата е намазан с малко сладко. Хубав Празник!
05.05.2017 22:31
Кристина Черникова
Кристина Черникова
Дани, рецептите Ви са истинска радост за окото! Поздравления за таланта Ви!
09.03.2017 11:28
5
2
Даниела Русева
Даниела Русева
Благодаря, Криси, за хубавите думи! Всъщност всичко, което приготвям е все с достъпни за джоба продукти и обикновено, които се харесват у дома. Извинете за закъснелия отговор на коментара, нещо ми е убягнало.
05.05.2017 22:26
Даниела Русева
Даниела Русева
Благодаря, Криси! Радвам се и аз, щом радост съм успяла да доставя!
09.03.2017 21:52

Последно Коментирани