Тази рецепта коментираха

Анонимен
Елена Стефанова Йорданова
Елена Стефанова Йорданова
Благодаря,Дани!Сега ще го правя докато не ни омръзне:)
22.04.2017 18:41
1
Елена Стефанова Йорданова
Елена Стефанова Йорданова
Страхотен вкус!При мен е малко лакома работа и сложих повечко чоризо:)Благодаря за рецептата:)
22.04.2017 12:26
2
1
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Много апетитно изглежда, Ели и снимките са направо страхотни. Получило ти се е даже по -добре от на мен!! Браво!
22.04.2017 17:25
1
Krasi Vangelov
Krasi Vangelov
Страхотна идея.Изглежда лесно и много вкусно!
19.04.2017 13:20
1
1
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Благодаря. Да, наистина е така :)
19.04.2017 13:44
1
Елена Стефанова Йорданова
Елена Стефанова Йорданова
Аз съм в Мадрид и избора на чоризо е голям:)Мерси за съвета,вече усещам вкусът му:)Лек ден!
19.04.2017 11:44
1
1
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Страхотно :) Лек ден и на теб, Ели!
19.04.2017 11:48
Елена Стефанова Йорданова
Елена Стефанова Йорданова
Това ще е някакъв разкош:)Непременно ще го пробвам:)
19.04.2017 10:38
2
1
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Благодаря :) Надявам се да ви хареса. Аз се пристрастих към вкуса му направо. Един съвет -използвайте чоризо иберико ако откриете на пазара, защото с него става истински разкош и вкусотия, понеже е с по -силен аромат. Но ако не обичате вкусът да е силен и интензивен -тогава ползвайте обикновенно чоризо или сложете по -малко количество от него. :)
19.04.2017 11:25
1