Много ми е интересно, как така го режете тоя блат на две и после получавате три. Аз като разрежа блат ми се получават две части, тук масово почнаха да се публикуват рецепти, в които режете блата на две и получавате три части, аз ли не правя нещо като хората не знам, обяснете ми, искам и аз да получавам три блата като срежа на две...
Поздравявам те и за това, че си си поиграла да опишеш рецептата, но кажи ми след като си направила тази чудесна торта, от къде идва това фъстъчено масло в крема за еклерите, което слагаш и защо по цялата торта има сметана, която се вижда на снимката, а аз никъде не видях да се споменава за сметана.
04.05.2017 14:42
3
2
3
Мария Доева
Да така е несъм казала, че е ненормално да попитате. Ни най-малко съм учудена, просто попитах ако нещо друго сте забелязала да обърна внимание и на него. Обясних за блатовете, че съм дала за един блат продукти да не става объркване. Но тортата е направена от 2 блата разрязани но несъм използвала всички а само 3.
04.05.2017 22:35
1
1
Сия Рибагина
Мария, ние няма как да знаем вие колко часа сте умували рецептата и при неточности е нормално да имаме въпроси, нали? И при условие че тези неточности сме ги забелязали и попитали, не виждам защо толкова учудено ме питате дали имам други въпроси...да, Мария, като допълните пропуските вероятно ще имам и друг въпрос. Когато публикувахте рецептата я споделихте, за да я приготвим и ние ли, или просто за да си покажете хубавата торта, защото ако е само за показ и не трябва да питаме може отдолу след начина на приготвяне да добавите:" ако нещо не ви е ясно по рецептата , не ме питайте, а гадайте " В рецептата ви никъде не сте написали, че се приготвят два блата, а един, който разрязвате на две и сглобявате три - та реших, че е някаква нова техника, която бих могла да науча.
04.05.2017 19:53
3
1
Мария Доева
За тортата съм изпекла 2 блата и от тях са се получили 4 но реших да използвам само 3 от тях понеже тортата ще стане доста висока. А аз съм дала продукти за блат защото накой може да иска 3 блата без да ги разделя. Нормално е нещо да съм пропуснала 2 часа мислих как по лесно да представя и обесна рецептата. Ще я погледна отново и ще допълня пропуските! Някакви други въпроси имате ли?
Поздравявам те и за това, че си си поиграла да опишеш рецептата, но кажи ми след като си направила тази чудесна торта, от къде идва това фъстъчено масло в крема за еклерите, което слагаш и защо по цялата торта има сметана, която се вижда на снимката, а аз никъде не видях да се споменава за сметана.