Уникална рецепта и снимки! И който не обича агнешко като гледа ще му се дояде.
07.05.2017 12:31
1
1
Невена Блажева Иванова
Благодаря Ваня!Наистина беше много вкусно и крехко!Сестра ми ,която е по -голяма от мен и голяма домакиня, каза ,че дори е по вкусно и крехко от нейнето агнешко печено.
07.05.2017 12:53
Сия Рибагина
Дояде ми се, голяма вкусотия. Хареса ми комбинацията от подправки и най-вече че си използвала калоферче, което е точно за такъв тип меса, аз лично бих пропуснала розмарина, защото не го харесвам, а и калоферчето може идеално да го замести, но това вече е до вкус :)
07.05.2017 12:27
1
1
Невена Блажева Иванова
Благодаря,Сия!Розмарин използвах само няколко стръкчета,защото ми е съвсем от скоро,през зимата ми се загуби ... но от другите в изобилие,живея в къща с градина, в която имам освен много цветя и всякакви подправки...притеснявах се да не прекаля с тях... но аромата, който се носеше докато се печеше беше невероятен, а след това чудесен резултат... И аз съм доволна!
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани