Nai nezdravoslovno sgotven bob! Kakva soda, kakvo brashno!Boba se izmiva dobre sas studena voda i se slaga da se vari v studena voda, kato povri 10 min se smenq vodata i se slaga v topla voda, sled zavirane se namalq oganq na minimuma i se pribavq narqzani luk,piperka,morkov-moje i nastargan i luti chushleta.I se ostavq taka do palnoto mu svarqvane! Za okolo 2h.Zaparjva se s olio i cherven piper i se pribavq djodjan! Iztenski naturalen bob! Da vi e sladko!
18.08.2015 17:55
3
1
1
Ванчето Петрова
Аз пък слагам джоджен само на боб чорба, а в яхнията - магданоз. Иначе го правя като Светла, само че накрая слагам димящото олио, в което секунда преди това съм пуснала червения пипер, и го оставям да покъкри още малко. Това е представата на моето семейство за истински натурален боб...
03.01.2016 23:18
ПЕПА
Точно така си го приготвям.Най-вкусния бобец.
18.08.2015 16:58
1
Цветелина
чудесна рецепта,
получи се много вкусна яхния, дори без запръжка!
благодаря, че споделихте с нас опита си, Майсторе.
поздрави от Бон
07.12.2014 13:52
1
Грациела
браво и аз така я правя направо да си оближеш пръстите
получи се много вкусна яхния, дори без запръжка!
благодаря, че споделихте с нас опита си, Майсторе.
поздрави от Бон