Стана супер вкуснотия, но направих малки промени - замених дафиновия лист (много доминираща подправка е) с индийско орехче, вместо лук и чесън сложих 1/2 праз, и отделно прибавих червени боровинки за компания на стафидите.
01.01.2015 13:32
3
Анонимен
Опитах от тази рецепта, но никак не ми допадна
То гъби то стафиди то маслини
хареса ми само вкуса на стафидите в готовия продукт
И ще добавя, че "на вкус и на цвят приятели няма"
Можете да опитате и Вие , но аз няма да повторя.
16.05.2014 18:55
2
Костадин Кочев
Колегата Петров май май не е от най-гъвкавите :). Ако си мисли, че като свари заека ще остане нещо от вкуса му жестоко се е излъгал. Аз го кисна през нощта в 15л вода и 1л оцет. Става уникално добре.
26.10.2013 09:58
4
Ангел Петров
Ако някъде прочетете че трябва да киснете заек в оцет този е най-голямия тъпак на планетата
Див заек се слага за 1 денонощие в течаща студена вода
после се слага за заври и му се хвърля първата вода това се прави и с питомен заек(пръвата вода)
Оттам на татък правете с него каквото искате но най- вкусен става когато се задуши със всички подправки и зеленчуци и след това се запече леко или на яхния
Дерзайте рецепти бол
То гъби то стафиди то маслини
хареса ми само вкуса на стафидите в готовия продукт
И ще добавя, че "на вкус и на цвят приятели няма"
Можете да опитате и Вие , но аз няма да повторя.
Див заек се слага за 1 денонощие в течаща студена вода
после се слага за заври и му се хвърля първата вода това се прави и с питомен заек(пръвата вода)
Оттам на татък правете с него каквото искате но най- вкусен става когато се задуши със всички подправки и зеленчуци и след това се запече леко или на яхния
Дерзайте рецепти бол