Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Благодаря за рецептата! Стана перфектен гулаш
21.11.2024 22:26
Анонимен
Анонимен
Много, много хубав гулаш стана. Облизахме си пръстите. Имах и хубави гъби. Добавих от себе си няколко на четвътинки и стана много добре.
09.11.2024 19:05
Анонимен
Анонимен
Уникална рецепта. Изключително вкусно. Аз добавих гъбки. Чер пипер на зърна и дафинов лист.
20.08.2024 10:53
Анонимен
Анонимен
Много вкусен гулаш.
29.03.2022 10:43
1
Христо Славейков
Христо Славейков
Гулашът наистина става превъзходен! Аз добавих и щипка захар, за да премахна киселината от доматите, добавих целината 10 минути преди края на готвенето /което е стандарт при зелените подправки/ и поръсих с пресен магданоз, което не е задължително, но придава завършен вид.
17.04.2019 19:53
9
Потребител#190502
Потребител#190502
Точно го сготвих и стана чудничко. :)
20.06.2017 12:43
7