Чудесно ти се е получил, борша в Украйна е като шкембе чорбата в България - често приготвяна. В различните части на Украйна се приготвя по различен начин.Не разбрах какъв джолан си ползвала, предимно се приготвя с телешко, но на много места заместват със свинско, дори със заешко и пилешко. Поздравления, ще взема и аз да си я спретна :))
19.06.2017 11:49
1
1
Невена Блажева Иванова
Честно казано,готвих борша с доста притеснения,но следвах точно съветите на тая моя украинска дружка и наистина ми се получи много вкусно!Тя ми сподели за различните варианти на борш /постни и месни/ и за различни застройки,ще опитам да приготвя и по тях в най скоро време.Приятно- вкусно съм изненадана от резултата!
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани