Много Ви благодаря за допълнителните снимки:) С тях нещата са напълно ясни:)
27.11.2017 02:02
Emilia Vardarova
Здравейте, погачата изглежда страхотно. Казвате че офирмянето било лесно, но по описанието никак не е ясно- като например дали корите след като са намазани с масло се слагат една върху друго, обла кора- кръгла или елипса, това вземате едно листо- на кое казвате листо ?
Бихте ли могла да опишете по- добре или да качите още снимки или видео.
Благодаря предварително!
25.11.2017 21:07
1
1
Ваня Георгиева
Благодаря за коментара! Наистина описанието на една питка не е лесно и е трудно разбираемо за тези които не са се занимавали с този вид рецепти и оформяне. Аз също сама съм се учила от клипчета в нета, никой не ми е показвал но от клип е съвсем по лесно и разбираемо. Добавих още две снимки дано са ви от полза. А клипчета правят администраторите на която рецепта решат. Лека вечер от мен! :)
Бихте ли могла да опишете по- добре или да качите още снимки или видео.
Благодаря предварително!