Обръщам сериозната страна, мен лично ме изкушават и четирите сезона. Идеята е добра, тъй като тя позволява да внасяш разнообразие с продукти, които са за предпочитане от всеки. И знам, че нашето удовлетворение в приложеното старание е двойно, когато видим блажените усмивки на любимите хора. Другото е суета!
31.10.2017 12:10
3
Албена Асенова
Е,, не твоите рецепти ми идват в повече! Неустоими са...коя първо да пробвам?
31.10.2017 12:04
2
1
Yordanka Kovacheva
И двете, Албенка. ;) Заедно на трапезата си подхождат чудесно, поне у дома така си ги похапнахме :) Благодаря ти много, мило момиче!
31.10.2017 12:08
1
Sevdalina Irikova
Чудесна идея Дани. Справедлив вариант за разнообразните вкусове. Като правя пица, я разделям на 4-ри парчета и започвам да я подреждам според вкуса им. Редейки я, ту се забавлявам, ту ми идва да хвърля тавата, но пък нали уцелвам вечерята с един куршум- четири гладника. За мен - без месо, за мама - без маслини, за детето с мнооого царевица, а за мъжа - без царевица!!!! Та твоят вариант за фокачата много ми допада, защото на всеки ще "запуша" устата с любимата плънка, ха-ха. Поздрави мила и усмихнат ден!
31.10.2017 11:36
3
1
Yordanka Kovacheva
Да Севди, много е находчиво така и всички остават доволни. С плънките винаги има широко поле на интерпретации и може "сезоните" в пицата или фокачата да се менят :) Аз за другият път се заканих да сложа артишок с аншоа например, мисля че ще се получи добре :)
Благодаря ти много за похвалата и ти пращам и аз поздрав и усмивки!
Благодаря ти много за похвалата и ти пращам и аз поздрав и усмивки!