Много вкусни стават наистина, аз слагам ким и сусам накрая
16.06.2014 19:23
Рая Райчева
Много хубава рецепта!Ще я опитам!
03.05.2014 21:10
Без думи
Получиха се ммммм.....уникални са !!!
02.02.2014 10:30
3
Лили
Задължително ли е содата да е амонячна....???? Моля който знае да ми отговори :)) Изглеждат уникално !!!
18.01.2014 10:13
6
Eли
И аз правя такива, само че в една купа слагам брашното, в него накалцвам маслото и слагам една чаена лъжичка сол. месим до трохи, след което се слага един жълтък, около 200 сирене или извара и 1-2 с.л. кисело мляко с една лъжица сода. След като се омеси меко тесто се слага в хладилник за няколко часа да стегне, може и спокойно цяла нощ да престои. Някрая се разточва, реже и маже с леко разбития белтък и се поръсва с ким.
01.09.2013 23:03
3
Ina Ivanova
Това са любимите соленки от детството. Успешна рецепта. Препоръчвам я.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани